Billige gardiner i hele landet

Gardiner har en stor betydning i hjemmet. De kan skærme for solen og mørklægge soveværelset, men skal også samtidig være pæne når vi har dem trukket for eller rullet ned. De er heller ikke som andet i indretningen f.eks. møbler, maling og vægdekorationer vi kan skifte når vi har lyst.

Grunden til vi ikke bare kan skifte gardiner er fordi de ofte er speciallavet og kun passer til vores vinduer, men også fordi gardiner generelt er meget dyre at købe når de er lavet specielt til dine vinduer.

Gode tips til at vælge de rigtige gardiner

Det er altså vigtigt at vælge rigtigt første gang når du skal have nye gardiner, for ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor får du her et par gode tips til at vælge de rigtige gardiner.

#1 Vælg de rigtige gardiner til de rigtig rum

Sørg for at vælge gardiner der passer til det rum de monteres i. Med det mener jeg at i rum hvor du har brug for mørklægning, skal du selvfølgelig have mørklægningsgardiner. Her er et par gode tommelfingerregler til at vælge rigtigt:

  • Soveværelse – Mørklægningsgardiner
  • Badeværelse – Gardiner der kan klare lidt fugt, ikke stof
  • Børneværelse – Sjove gardiner med motiver, spørg dit barn
  • Stue og køkken – Pæne gardiner du kan lide at se på hver dag

Det vigtigste valg er til soveværelset. Her skal du have mørklægningsgardiner og du kan læse mere om hvorfor det er så pokkers vigtigt her. Det er nemlig en stor del af en god nattesøvn.

#2 Køb ikke før du ved hvordan det ser ud i hjemmet

Det næste gode råd er at droppe impulskøbet i butikken når du har fundet nogle flotte gardiner, for du ved endnu ikke hvordan de vil se ud i dit hjem. Der er flere måder at komme uden om denne kattepine på.

Du kan købe gardinerne med hjem fra butikken og tage dem retur der ikke var rigtige, men beholde dem du kunne lide. Du kan også bestille en gardinbus og få en professionel ud for at måle op til gardiner i dit hjem, og samtidig se hele udvalget af farver og mønstre på gardinerne. Med den sidste mulighed er du sikret gardiner der sidder lige i skabet.

#3 Vælg gardiner der kan rengøres

Nogle gardiner er ikke så nemme at rengøre, men det skal de helst være for gardiner er nemlig støv sugere.

Du bør altså vælge gardiner der nemt kan støvsuges, tørres af el. vaskes i vaskemaskinen. Et alternativ kunne også være at der er mulighed for at lægge dem i blød. Særligt på soveværelset ville jeg gøre det til en prioritet at vælge gardiner der er nemme at vaske, så du ikke har får meget støv hvirvlende rundt i luften.

Og med det er du rimelig godt klædt på til at vælge gardiner til dit hjem.

Rul til toppen