Derfor bør du have en Kalita Wave i dit kaffehjørne

Hvis du er glad for kaffe, vil du formentlig også gerne brygge din egen kop. I så fald kræver det, at du har det rette udstyr til opgaven. Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan brygge din kop kaffe. Hvis du foretrækker den såkaldt pour over metoden, vil du have stor glæde af at erhverve dig en Kalita Wave.

Kalita er et japansk mærke inden for kaffeudstyr, der har eksisteret i mere end 60 år. Deres nyeste serie er Wave-serien, der har vækket stor begejstring hos pour over-entusiaster verden over – og du kan også få glæde af seriens sublime udstyr. Læs mere om alle fordelene i det følgende.

Mere om Kalita

Som nævnt er Kalita et japansk mærke inden for kaffeudstyr. Brandet udmærker sig ved at skabe kaffeudstyr af høj kvalitet, der er let at anvende. Hvis du derfor er relativ ny inden for kaffeverdenen, er det et fremragende valg.

Hvis du er mere erfaren, kan du naturligvis også anvende udstyret. Her vil du formentlig nyde, hvor let anvendeligt udstyret er.

En helt særlig kaffebrygger

Måske har du allerede en kaffebrygger, som du sætter stor pris på. I så fald undrer du dig muligvis over, hvorfor du skulle udskifte den med en kaffebrygger fra Kalita Wave. Det er der flere grunde til.

For det første har Kalita Wave hele tre udløbshuller i sin flade bund. Til sammenligning har mange andre kaffebryggere kun ét stort udløbshul.

De tre udløbshuller kombineret med den flade bund, giver dig bedre mulighed for at styre selve flowet af kaffen. Det skyldes, at vandet løber ligeligt gennem kaffebryggerens tragt.

Hvis du derfor ønsker en større indvirkning på brygningen af din kaffe, vil Kalita Wave være en fantastisk løsning for dig.

Sådan anvender du en Kalita Wave

En Kalita Wave giver dig uden tvivl bedre muligheder for at brygge netop den kaffe, som du gerne vil have. Men kaffebryggeren stiller også større krav til dig som brygger. Derfor er det også vigtigt, at du ved hvad du laver. Du kan med fordel følge denne simpel guide. Den vil give dig en velsmagende og lækker kop kaffe.

Hvis du har en Kalita Wave, skal du bruge følgende ingredienser og redskaber:

  • Kaffefilter fra Kalita Wave
  • Kedel med svanehals
  • 7g kværnet kaffe pr. 100ml vand – der er ca. 150 ml i én kop kaffe
  • Vand, der koger
  • Kaffekopper
  • Kande eller karafel
  • Stopur
  • Vægt til at måle kaffebønnerne med
  • Ske
Rul til toppen