Drømmer du om at bo i Sydfrankrig?

Når du lukker øjnene og drømmer om dit perfekte liv, bor du så i Sydfrankrig. Solen der altid skinner, hvor du kan tilbringe dine dage med at slappe af ved poolen med et glas vin i hånden. Om aftenen kan du slentre gennem charmerende gader med caféer og restauranter, hvor du kan stoppe op for at nyde et måltid.

Du bor i et smukt hus med franske døre, der åbner ud til en terrasse med udsigt over lavendelmarker. Hver eneste dag føles som en ferie, og det kan være umådeligt svært at forestille sig, at nogensinde ønske at rejse væk.

Ovenstående er selvfølgelig en mulig drøm og del af den franske Riveras magi. Går du rundt med lignende dagdrømme og muligvis plotter en eventuel flytning til Middelhavskysten? Hvis ja, så læs med her indlægget.

Inden afskeden med det hjemlige

Sydfrankrig er et populært rejsemål for mange danskere og dem som ønsker et langsommere livstempo. Klimaet er mildt inde i landet og varmt ved kysterne, maden er frisk, og der er masser af muligheder for at nyde naturen. Der er dog et par ting, som du skal huske på inden, at du tager af sted.

  • Undgå at brænde pengepungen i fransk ejendomshandel

For det første kan leveomkostningerne være høje, især i de større byer. Ejendomsskatterne kan også være høje, så det er vigtigt at lave din research, før du køber en bolig. Det bedste, som du kan gøre, når du skal finde boliger til salg i Frankrig, er at få hjælp fra en engelsksproget, og hvis du kan en dansktalende ejendomsmægler.

Fordelen ved særligt at bruge en dansktalende ejendomsmægler i Sydfrankrig er, at denne har indsigt i de lokale forhold og vigtigst af alt har erfaring med den franske bolighandel. Det kan være en stor hjælp for dig, da bolighandel dernede er markant anderledes end her hjemme i Skandinavien.

  • Lav research til dine forventninger

Det, at leveomkostningerne kan være ret høje, forpligter dig til at være meget økonomisk og undersøge dine respektive muligheder indenfor grænserne. I redaktionen anbefaler vi, at du tænker over jobs, som du kan få dernede, således at du har en fast indtægt.

Herudover, husk at lave grundig research ved at tale med folk, som allerede er flyttet derhen, og læs om alle de ting, som du skal vide, før at du tager den store overgang. Med en smule forberedelse kan du sikre dig, at din flytning til Sydfrankrig bliver en smidig og vellykket flytning.

Hvor finder jeg en dansksproget ejendomsmægler i Sydfrankrig?

Sydfrankrig er et smukt sted at bo. Vejret er skønt, folk er venlige, og der er masser af ting at lave. Men hvis du ikke taler flydende fransk, kan det være svært at finde en ejendomsmægler, der taler engelsk. Her er et par tips, der kan hjælpe dig med at finde en engelsktalende ejendomsmægler i Sydfrankrig:

  1. Tjek online-kataloger

Der findes flere online-kataloger, der indeholder en liste over engelsktalende ejendomsmæglere i Sydfrankrig. Du skal blot søge efter “dansk eller engelsktalende ejendomsmæglere “, og du bør få et par resultater.

  1. Spørg rundt

Hvis du kender nogen, der for nylig har købt eller solgt en ejendom i Sydfrankrig, kan du bede dem om en anbefaling. Der er gode chancer for, at de kender en engelsktalende ejendomsmægler, der kan hjælpe dig.

  1. Kontakt din ambassade

Hvis du stadig har problemer med at finde en engelsktalende ejendomsmægler, kan din ambassade måske hjælpe dig. De burde have en liste over anbefalede mæglere, som de kan sætte dig i kontakt med.

 

Rul til toppen