Find stilen til hans smykke i boligen

Det maskuline udtryk har ændret sig henover de sidste år. Tøj og accessories, som tidligere var associeret med kvinder og mere feminine træk, har du klar fremgang hos mændene. Det er ikke længere kun mænd med feminint udtryk, som eksempelvis går med smykker. Mange designere har lanceret smykker, som mange mænd køber og bruger hver dag. Det er altså ikke bare et marked for kvinder længere. Specielt halskæder til mænd har fået enormt meget fremgang de seneste år. Halskæder til mænd var i en periode, næsten bandlyst, fordi stereotypen af en mand var så tunge, at halskæder til mænd slet ikke var noget, som nogle overvejede. 

 

Halskæder til mænd

At mænd er begyndt at gå med smykker, gør det nemmere at finde gaver til mænd. For med halskæder til mænd kan man finde lige præcis den stil, som passer til personen, der skal have gaven. Halskæder til mænd bliver altså købt i stor stil af både kvinder, som skal give en gave, men også af mænd, som ønsker lidt mere kant i deres stil. 

 

Inspirationen og stilen ved mange halskæder til mænd, kan også findes i boligerne. Den klassiske ”mandehybel” har et råt look, med tungere møbler end i familiehjemmet. Men som med alt andet, er det tydeligt, at stil er individuelt, og at både bolig og halskæder til mænd ikke nødvendigvis passer ind i stereotypen af en mand. 

 

Netop denne nuancering af, hvad en mand er og bør være, har skabt et stort udvalg i halskæder til mænd. Designerne har fået øjnene op for, at hvis de ønsker at udnytte kundesegmentet, må de designe bredere end til den stereotype mand. Derfor ser vi også et større og større udvalg af smykker til mænd blomstre frem. 

 

Giv halskæde i gave – find inspiration i boligen

Skal man give en gave til en mand, og ønsker, at det skal være et smykke, kan det nogle gange være svært at finde inspiration til stilen. Hvordan ved man, at han vil kunne lide den halskæde man har fundet, hvis man ikke har forhold sig til, hvilken stil han har? Og den tvivl kan man godt forstå. For det er vanskeligt at give et smykke til en, som aldrig har haft det før. Her kan man søge inspiration i boligen. Ved at tage et kig rundt i boligen, er det muligt at få øje på, hvilket udtryk manden kan lide. Måske han har en bøjlestang lavet af gamle rør, eller en bestemt type stålbord. Alt dette kan være med til at vejlede i retning af, hvilken type smykke han kunne tænke sig. Så næste gang du skal købe halskæder til mænd, kan det være en fordel at tage et kig rundt i boligen som inspiration inden.

Rul til toppen