Forebyg fugtskader ganske enkelt

Ordet ”fugt” kan i sig selv få det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste mennesker, boligejere i særdeleshed. Det gælder dog også dig, der bor til leje. Et godt indeklima er afgørende for din og din families trivsel og velbefindende og har betydning for hvor sundt jeres hjem er. For at bevare effekten af de gode materialevalg, der blev taget, da boligen blev bygget, er det vigtigt at være opmærksom på de fugtproblemer, der kan opstå.

Her kan bl.a. en Felson fugtalarm yde dig en god, simpel håndsrækning. Det er en lille batteridrevet alarm, du let selv kan montere og som er brugervenlig for alle. Den sender et tydeligt signal ved en lækage i værdifulde arkiv- eller teknikrum, kældre, men kan også benyttes som en sikkerhed ved hårde hvidevarer, der er tilsluttet vand.

Beskytter dine værdigenstande

Mange af os har ting med høj affektionsværdi, som vi ikke nødvendigvis bruger eller kigger på hver dag. Disse genstande opbevares ofte sådanne lidt afsides steder. Fremfor at gå og bekymre dig om, der sker noget med minderne, opfanger fugtalarmens følere problemerne før de eskalerer. Med få økonomiske midler kan du altså bruge din tid og energi langt mere konstruktivt. Kræfterne er bedre brugt, hvis uheldet er ude.

Forebyg uventede situationer

Rent boligmæssigt er der flere ting, der kan sætte dig i en sårbar situation både følelsesmæssigt og økonomisk. Det gælder lige fra et sprængt vandrør eller en oversvømmet kælder efter et massivt regnvejr til at der har været ubudne gæster, som har gennemrodet alle dine personlige værdier. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at forebygge ulykkelige hændelser som disse.

Installerer du et tyveri-, alarm- og overvågningssystem vil du også her få frigivet ressourcer til alt det andet og sjove livet kræver og byder på. Det kan give en tryghed i dagligdagen og på længere ferierejser at vide, at du selv ofte via en app kan tage affære, hvis sensor eller kamera registrerer bevægelse, når du er hjemmefra.

Alarmer alle kan installere

Det behøver ikke kræve en masse kabler og tekniske færdigheder at overvåge din bolig. Vælger du en trådløs model som fx Visonic registreres både bevægelse og temperaturændringer blot ved at hænge en enkelt device op på væggen. Rækkevidden er på op til 12 meter, så du får overblik over store rum. Batterierne kan du let selv skifte.

Ligesom du ikke nødvendigvis kommer forbi dit kælderopbevaringslokale hver dag, står dit sommerhus måske ubrugt i vinterhalvåret. En fleksibel Wireless overvågningsløsning kan også i dette tilfælde gøre dig bedre i stand til at sænke skuldrene og i stedet koncentrere dig om det sted, du er lige nu. Du behøver end ikke have fat i en elektriker eller servicemand, men blot installere efter dine ønsker og behov.

Rul til toppen