Forskellige cykelmærker

Der findes mange cykeltyper, så hvilken en skal man vælge? Det kan være svært at vurdere de gode mærker og de dårlige, da der findes tonsvis af firmaer som producerer cykler, både i høj kvalitet og i lav kvalitet. Hvis du vil finde det rigtige cykel mærke, så er du kommet til det rigtige sted, for vi har udvalgt nogle af de forskellige cykelmærker, som vi anbefaler. Du ville kunne se hvilke typer cykler de forskellige brands tilbyder og hvilken man bør vælge. Alt dette kan du læse mere om herunder.

Avenue cykler

Avenue er et dansk firma, der blev lanceret i 1996, som også er distributør for Principia og Nishiki. Avenue udvikler kun sportscykler og citycykler. Det være sig sportscykler og citycykler med udvendige gear. Det vil sige, hvis man køber en sports cykel fra Avenue, får man en cykel med en geometri der gør at man er lænet forover. Avenue var den første virksomhed til at lancere en hverdagscykel med et stel, der var designet som man designer en karbon cykel.

Ghost cykler

Ghost er et forholdsvist nyt mærke på markedet, som bliver produceret i Tyskland, kendt for godt håndarbejde. De producerer Mountainbikes, Elcykler, Racercykler og hybridcykler. Mærket er dog bedst kendt for deres Mountainbikes. De fleste der vælger Ghost cykler, vælger dem på grund af det fede design, som de er kendt for. Disse cykler er dog en del dyrere end andre cykler på markedet, grundet disse designs.

Centurion cykler

Centurion laver med basic modeller, og de har et meget simpelt og enkelt design, samt en stilren fremtoning. De producerer et bredt udvalg af cykler som for eksempel racercykler, mountainbikes, crosscykler, citycykler, elcykler og børnecykler. Men du kan ikke finde de forskellige racercykler eller mountainbikes i Danmark. Det er desværre ikke en del af sortimentet, som Centurion Danmark fører. De er mest kendt for deres hverdagscykler her i Danmark. De har dog i mange år, udviklet klassiske cykler, som citybikes og racercykler.

Batavus cykler

Batavus er et af de ældste mærker på markedet, inden for cykler. De åbnede deres første butik i 1904, hvor de ikke kun solgte cykler, men også ure og andre ting. I Batavus sortimentet kan du finde cykler som for eksempel, sportscykler, klassiske cykler, elcykler, citycykler og børnecykler. Batavus har prøvet at arbejde sig ind på racer markedet, men har aldrig rigtig slået igennem, og i dag sælger de slet ikke racercykler.

RAAM cykler

RAAM er en forholdsvis ny spiller på markedet, deres sortiment består af, mountainbikes, racercykler og junior mountainbikes. De startede i 2009 med at levere mountainbikes til folk der elsker at cykle, der er dog tale om mountainbikes i den billige ende, ligesom resten af deres sortiment.

Rul til toppen