Har du problemer med kloakken?

Problemer med kloakken opstår oftest på de mest uhensigtsmæssige tidspunkter – og når du allermindst venter det. Pludselig kan gode råd være meget dyre. Heldigvis findes der gode løsninger, der sørger for, at dine problemer med kloakken bliver løst. Hurtigt og nemt! Hos Kim’s kloakservice kan du altid regne med hurtig, effektiv og kompetent hjælp, når du har allermest brug for det!

Hvordan diagnosticerer man kloakken?

Der er ofte helt umuligt at diagnosticere sin kloak på egen hånd. Denne ydelse kræver ofte både professionel og kompetent viden og udstyr – og ikke mindst erfaring på området. Derfor er det optimalt at have kloakservice lige ved hånden – særligt når lokummet brænder allermest. En effektiv og smart måde hvorpå man kan diagnosticere kloakken – via kloakservice og ikke på egen hånd – er med en TV-inspektion. Dog kræver dette en uddybende forklaring.

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er et vigtigt led i at finde fejlen i kloakken. Her vil servicemanden kunne se selv de mindste og skjulte fejl. Det foregår således, at kloakservice fører et lille kabelført kamera ned i systemet ved kloakken. Dermed kan operatøren på en skærm følge med i, hvad der sker i kloakkens mørkeste og snævreste afkroge.
Disse optagelser giver mulighed for at fastslå, hvad og hvor problemet er. Det kan eksempelvis være, at kloakken blot trænger til en spuling. Det kan også være, at man på optagelserne kan se, at der er noget der blokerer et sted i kloakken og dermed er skyld i problemet.

Det er derfor en ganske smart og effektiv måde at udføre diagnosearbejdet på. Det betyder også, at du relativt hurtigt ved, hvad der er galt med netop din kloak – og du kan således hurtigt og nemt få et overblik over skaderne, deres omfang, og hvad det præcist vil koste at udbedre. Ofte kan små og simple reparationer være med til at genetablere kloakkens funktion.

Problemet er ofte nemt at løse – det kan blot være svært selv at gøre det!

Det kræver ofte professionelt udstyr, hvis du skal løse kloakrelaterede problemer. Du slipper dermed for at spilde tid på at forsøge selv – det vil meget sjældent lykkes. Det er derfor godt givet ud, hvis du i stedet allierer dig med dygtige og professionelle folk, der har mange års erfaring inden for denne branche.

På den måde ved du også præcist, hvad du skal gøre, når lokummet atter brænder. Få udført en TV-inspektion allerede i dag og kom problemet til livs.

 

Rul til toppen