Lej et opbevaringsrum til de ting, du ikke bruger i hverdagen

Vi samler mange ting i løbet af livet. Der er meget, vi har brug for på et tidspunkt, som vi senere gror fra. Det kan være svært at smide det væk, der betyder meget for os. De fleste har prøvet at skulle flytte til en mindre bolig og skulle sortere sine ting for at vælge noget, der skal smides ud. I stedet for at smide dine kære ejendele ud, kan du leje et depotrum.

Når du flytter

Fra vi er børn samler vi legetøj, skolebøger og meget andet. Der er mange, der flytter hjemmefra og efterlader kasser med gamle ting hos deres forældre. Der er ikke længere brug for tingene, eller der er ikke plads i den første lejlighed, men kasserne fra barndommen skal ikke smides ud. I stedet for at have tingene hjemme hos sine forældre er det muligt at have et depotrum. Hvis du får mindre plads, fordi din bolig skal renoveres eller familien skal udvides, kan du flytte flere kasser ind i depotrummet og altid have plads til opbevaring. Her kan du se udlejning af opbevaringsrum og finde et, der passer til dine ting.

Et familiedepot

Du kan også leje et depotrum til hele familien, hvor alle lægger deres kasser, som de ikke længere bruger. Har du eller dine forældre haft et langt liv med at samle mange ting sammen? Mange ting har specifikke minder bundet til sig, og selvom tingene ikke længere bliver brugt, er det sjovt at finde dem frem fra tid til anden og mindes andre tider. Du kan komme i dit depotrum og mindes alle dage om året. Et depotrum kan også bruges til at sikre dine værdifulde ejendele. Hvis du ikke føler dig tryg ved at have dyre ting derhjemme, kan du have dem i et depotrum eller opbevare dem der kortvarigt, mens du er ude og rejse.

Til større opbevaring

Med et depotrum kan du også opbevare de ting, du ikke har brug for i længere tid eller en sæson. Hvis du har en campingvogn, du kun bruger om sommeren, kan du lade den stå sikkert i et depotrum. Det er også et godt sted at opbevare dine vinterdæk om sommeren. Dæk fylder meget og kommer altid til at ligge i vejen hele sommersæsonen. Ved Total Opbevaring kan du finde mange forskellige størrelser af depotrum, der passer lige til det, du har brug for, uanset om det kun er et par kasser med småting eller en båd.

Rul til toppen