Misbrug i hjemmet? – Få hjælp fra dit private misbrugscenter

Hvis man oplever at ens alkoholforbrug bliver til et overforbrug eller misbrug, kan det eneste rigtige være at få hjælp fra et misbrugscenter til behandling af alkohol, hash eller stoffer. Der dør hvert mange danskere som følge af et misbrug af enten alkohol eller stoffer og det har store personlige, samt samfundsmæssige problemer med sig.

Et misbrug er ikke et privat problem! Et misbrug går ud over hele familien, arbejdspladsen og andre pårørende!

Et privat misbrugscenter kan være vejen til det nye liv uden alkohol og stoffer, samt til et liv uden alle de negative konsekvenser et misbrug har sig, som blandt andet:

  • Løgne
  • Manipulation
  • Omsorgssvigt
  • Skyld og skam
  • Magtesløshed
  • Egoisme
  • Mistet familie og venner
  • Mistet kørekort

Denne liste kunne blive ved og ved, for der er så mange grimme sider ved et misbrug og når først misbruget har taget fat, bliver det ofte værre og værre og de negative konsekvenser bliver større og større.

Et misbrugscenter kan være løsningen

Der er også de færreste misbrugere, som har lyst til at blive i misbruget, men frygten for forandring kan mange gange blive større end motivation til en ny start og et liv uden misbrug. Denne frygt holder ofte personen fanget i misbruget og forsvarsmekanismer som benægtelse sættes ofte i spil, for at sindet ubevidst kan retfærdiggøre misbruget og alle de negative konsekvenser. Her er ofte tale om psykiske kræfter der er så store at man ikke selv er i stand til at bryde fri og komme ud af misbruget på egen hånd. Derfor kan et misbrugscenter være den eneste rigtige løsning. På et privat misbrugscenter kan man få terapeutisk hjælp i form af behandling, foredrag, personlig udvikling og meget mere. Læs mere dette her.

Privat misbrugscenter med flere muligheder

Hvis man vælger et privat misbrugscenter, vil der ofte være mange flere muligheder og behandlingstilbud, end hvis man vælger i misbrugscenter gennem det offentlige. Der er naturligvis en økonomisk fordel ved det offentlige, da det betales over skatten og man derfor kan komme ”gratis” til samtaler med eksempelvis en sagsbehandler. Hvis man vælger det private misbrugscenter, vil hjælpen som udgangs skulle finansieres gennem egenbetaling. Det kommer også med mange fordele. Behandlingsprognosen bliver nemlig ofte markant bedre i det private kontra det offentlige, da det offentlige system naturligvis har visse begrænsninger og derfor kun som udgangspunkt tilbyder hjælp, i form af få ugentlige samtaler. Samtaler er sjældent nok til at komme fri af et misbrug og der vil i langt de fleste tilfælde være behov for behandling i form af adfærdsterapi, gruppeterapi, foredrag, undervisning, personlige opgave og mere. Alt dette vil man stort set altid blive tilbudt gennem det private. Dertil vil der også ofte blive tilbudt hjælp til hele familien, gennem familiesamtaler, familiebehandling og andet.

Det vigtigste er at få hjælp! Alt hjælp er bedre end ingen hjælp!

Rul til toppen