Ny tandlæge indretter med lækre materialer

God indretning betyder god stemning, hvilket udmunder i en god energi. Hos den nye klinik tandbro Amager er der gjort en dyd ud af at indrette rummelige, indbydende og imødekommende lokaler med lækre materialer.

Indretningen, inventaret, udstyret og de ydre rammer har stor betydning for patienternes helhedsindtryk og oplevelse hos tandlægen.

Der er en stor procentdel af danskerne, der bliver nervøse, angst eller skrækslagen, når dagen kommer, hvor tænderne skal behandles hos tandlægen. Hos os bestræber vi for at gøre omgivelserne attraktive, rolige og behagelige.

Positivitet skaber positivitet, negativitet skaber negativitet

Vi sørger for at alle vores patienter føler sig tilpas og tilrette, når de kigger forbi vores klinik. Det er ved hjælp af stilistiske og stilrene materialer, møbler og genstande, at vi kan gå den ekstra mil for, at patienterne føler stor tryghed, sikkerhed og garanti fra det øjeblik, at de træder ind i klinikken.

En moderne og enkel indretning skaber positivitet, som herefter avler positiviteten hos patienterne. Det vil især være fordelagtigt for de patienter, der kan have en tendens til at være urolige overfor tandlægeaftalen.

De lyse og velindrettede lokaler er udsmykket med fokus på, at det skal resultere i et velbalanceret energiniveau, så kroppen føler både psykisk og fysisk velvære.

En tandlægeklinik skal i samme måde skabe tryghed og professionalitet, som vores indretningsstil i samme omgang kan bidrage til. Det er de ydre rammer med lækre materialer, æstetiske møbler og rolige genstande, der skal afspejle det høje niveau af faglig ekspertise og erfaring.

Den ultimative indretning giver gode oplevelser

En stor fordel ved at skabe den ultimative indretning, der får klinikkens lokaler til at være indrettet med de højeste standarder og nyeste trends, er, at det vil bidrage til at give patienterne en god oplevelse.

Hvis de får en god oplevelse med klinikkens personale, tandpleje og tandbehandlinger, men samtidig føler atmosfæren byder på en rar, tryg og afdæmpet oplevelse, så er der stor succesrate i forhold til at patienterne har lysten til og interessen i at vende tilbage.

Indretning af lokalerne kan virke meget banalt og irrelevant, men i sidste ende er det med til at fortælle patienterne, hvilke standarder tandplejeklinikken holder. Det gælder områder som rengøring, omhyggelighed, hygiejne, faglighed, service og ekspertise. Du kan trygt kigge forbi tandlægerne, der vil passe på dine tænder i afslappende omgivelser.

 

 

Rul til toppen