Nyt gulv eller gulvtæppe – besøg Nordic Floors

Bor I i Kolding eller omegn og har I planer om at lægge et nyt gulv eller gulvtæpper. Kig forbi Nordic Floors website eller kom forbi butikken på Albuen 25, Kolding.

 

Få professionel rådgivning om gulve

Hos Nordic Floors rådgiver vi jer, så I vælger et gulv der vil bringe glæde i mange år fremover.

Det er også smag og behag om I ønsker et klik-gulv eller et solidt plankegulv. Nogle ønsker et gulv som er nemt at holde, som et vinyl eller træ gulv.

Placeringen af gulvet betyder også meget for valget af type. De fleste vil gerne have et glat gulv i f. eks. Køkken eller badet, så det er nemt at rengøre.

I stuen eller andre rum kan et flot trægulv eller klik-gulv være at foretrække. I kan også overveje på gulvvarme i nogle rum.

 

Hos Nordic Floors rådgiver vi jer til den bedste løsning, og kan monterer jeres valg efterfølgende.

 

Ved at komme forbi butikken, får I muligheden for at se de gulv typer vi har på lager pt. Det giver en anden oplevelse end billeder på internettet og I kan stille alle de spørgsmål som I har. Tag et kig på vores showroom med gulve på hjemmesiden og bliv inspireret.

 

Af specielle gulve leverer vi gummigulve til f.eks. træningscentre og micro-cemnet gulve til virksomheder.

 

Tæpper til hus, lejlighed eller campingvogn

Vil I hellere have et dejligt lunt gulvtæppe eller gulvtæpper, rådgiver vi også om det. Vi har flere typer af gulvtæpper i butikken, hvor I kan mærke på tykkelse, blødhed og hvor behagelige de er at gå på.

Hos Nordic Floors leverer vi væg-til-væg tæpper og løse tæpper, alt efter hvad I ønsker.

 

Har I en campingvogn med tæpper der har mange travle år på bagen, kan I overveje at få dem skiftet i år. Hos Nordic Floors har vi et bredt udvalg af løse tæpper og vi monterer også jeres nye tæpper.

 

Kig forbi vores hjemmeside og se nogle tæppe eksempler eller kom forbi butikken og få råd og vejledning til et godt valg af nye tæpper. Der er mange forskellige typer tæpper og de kommer i mange farver.

 

Kig forbi butikken på Albuen 25

Det vigtigste for os er at I får netop den løsning I ønsker. Derfor vil vi gerne rådgive jer om de muligheder der er, og om de er realistiske i forbindelse med jeres projekt.

Det vil være trælst for begge partner at få lagt et gulv der ikke passer til hus eller lejligheden. Her er tæpper mere fleksible – men alligevel, de skal ligge pænt.

 

Kontakt Nordic Floors på tlf. 23 91 38 44 for spørgsmål, aftale om rådgivning eller bestilling af tæpper og gulv.

 

Rul til toppen