Restaurant Renovering 101: tips til at optimere dit design

Uanset om du er førstegangsejer eller blot ønsker at friske dit nuværende restaurant op, kan det være spændende, inspirerende og ofte dyrt at indrette en forretning. Den gode nyhed er, at hvis du planlægger i forvejen og følger nogle af vores budgetvenlige tips nedenfor, kan du fortsætte med at knibe dine øre og stadig gøre din restaurant til et Pinterest-værdigt spisested.

 

 

 

Overvej en “nybegynder” indretningsarkitekt

At købe dit første spisested kan være overvældende, og du undrer dig måske over, hvor i verden du skal starte, når det kommer til indretning? Desværre kommer det typisk med en høj pris at ansætte en erfaren indretningsarkitekt. Hvis du ikke har råd til den mest populære indretningsarkitekt i byen, er en anden strategi at lede efter en indretningsarkitekt, der lige er startet og har brug for eksempler til deres portefølje – hvilket betyder, at de højst sandsynligt ikke har en professionel hjemmeside, men vil være meget mere omkostningseffektive. Prøv at spørge venner, familie eller din ejendomsmægler om anbefalinger.

 

 

 

Inkorporer et tema

Hvis du slår ud på at finde en indretning, der passer til dit budget, skal du ikke bekymre dig, der er stadig designertricks, som du kan inkorporere. For eksempel er en måde, du kan kanalisere dine indre designfærdigheder på, ved at vælge et tema. For eksempel er et rum med nautisk tema en god start med masser af muligheder. Stadig usikker på, hvor du skal begynde? Tjek Pinterest for inspirationer.

 

 

Køb eller opret dit eget tapet

Tapet er stadig i høj grad en populær trend, og en god mulighed for at opdatere ethvert rum. Heldigvis for dagens førstegangskøbere af forretninger, er der mange muligheder – fra avanceret til overkommelig pris. Hvis du ikke vil narre med at købe med tapet, og du nyder DIY-projekter, så saml dine stencils og lav dine egne!

 

 

 

Opdater dine vandhaner

At opdatere dine vandhaner kan virke som en lille opdatering, men du vil blive overrasket over, hvilken forskel en ny vandhane kan gøre for et køkken eller et badeværelse. Hvis dette er dit første forretning, og du er bekymret for eventuelle opdateringer, der involverer VVS, er der en række how-to-videoer, der vil lede dig gennem processen.

 

Inkorporer grønt

Drysning i nogle planter i hele dit spisested har mange fordele. For det første, “grønt bringer skønhed, karakter, tekstur og god energi ind i hvert rum”. Tilføjet bonus? Din lokale planteskole vil højst sandsynligt have nogle gode, overkommelige muligheder for gartnere på alle niveauer (ingen grøn tommelfinger påkrævet!).

 

 

Boost opbevaring

Når du først ser din tomme restaurant, ser det ofte ud til, at der er MANGE lagerplads – især hvis dette er dit første spisested. Men som vi er sikre på, at du er hurtig til at indse, ser lagerpladser altid ud til at blive optaget alt for hurtigt.

 

Hvis du kan relatere, er en af ​​vores foretrukne måder at øge din opbevaring på ved at tilføje hylder overalt hvor det er muligt. Inkorporering af hylder, fra dit køkken til spisestue, kan ikke kun bidrage til at tilføje lidt personlighed og dybde til dit opholdsrum, men kan give områder til værdifuld opbevaring, især hvis du sparer plads til kasser og andre opbevaringsvenlige genstande på dine hylder. Og hvis du dekorative beslag.

føler dig endnu mere inspireret, så prøv at udsmykke almindelige hylder med 

 

 

Spot salget

Har du dit hjerte indstillet på en mærkevarer redskaber eller inventarer, som du ikke vil leve uden? Hvis ja, så læg en plan for at købe det på det bedst mulige tidspunkt, også når det er på udsalg.

Du kan spare tid ved også at søge efter en restaurant hjemmeside som inspiration, da mange allerede har kigget rundt for prisvenlige, men kvalitets inventarer til at indrette deres spisested.

Rul til toppen