Skab et flot blikfang med New Yorker Gulv

Uanset om du gerne vil have et flot gulv på dit kontor, eller i dit hjem, kan du med fordel vælge et PU gulv. Det er et stødabsorberende gulv, der er blødt at gå på. Derudover har du også mulighed for at tilpasse gulvet, så det får præcis den farve og det udtryk, som du drømmer om. Blandt andet kan du vælge at få det moderne New Yorker Gulv, som er et flot og råt betonlook.

Derfor skal du vælge PU-gulve

Der er flere gode grunde til at vælge PU som materiale, når du gerne vil have nyt gulv:

  • Materialet er hårdført og tåler tunge tryk
  • Materialet har en vandtæt membran
  • Materialet har en fugefri overflade
  • Materialet er både blødt og stødabsorberende

Mere om PU-gulve

PU er en forkortelse for polyurethan. PU-gulve er en slags moderne komfortgulv. Gulvet er designet til at skulle anvendes i det almene hjem. Derfor er det også blødt at gå på, ligesom det også er stødabsorberende.

I forhold til æstetikken, har du flere muligheder for at tilpasse gulvet til netop dine ønsker. Blandt andet kan du vælge at få et New Yorker gulv. Det er et gulv, der efterligner det rå betonlook, som er fremherskende i New York, USA.

Nemt at påføre

Når du vælger at anskaffe dig et PU-gulv, skal du ikke bekymre dig om monteringen. Du kan nemt påsætte gulvet oven på dit gamle trægulv. Faktisk behøves du ikke engang slibe gulvet ned inden påføringen. PU-gulve behøves nemlig ikke nogen glat overflade for at kunne påført. Det sparer dig for en masse tid og besvær.

Fordelene ved et PU-gulv

Uanset om du vælger et New Yorker gulv eller en anden løsning inden for PU-gulve, vil du få et gulv, der er både slidstærkt, stødabsorberende, vedligeholdelsesfrit samt nemt at rengøre. Som en ekstra bonus bliver materialet påsat som én samlet helhed. Det betyder med andre ord, at gulvet er fugefrit, hvilket giver dig en flot og ensartet overflade.

Velegnet til alle rum

En stor fordel ved materialet er, at det egner sig til alle slags rum. Materialet tåler nemlig tunge tryk, hvilket betyder, at du også sagtens kan anbringe hårde hvidevarer oven på det. Det gælder uanset, hvilket æstetisk udtryk du vælger. Du kan altså sagtens have New Yorker gulv i hele boligen, når blot du vælger PU-gulve. Derudover har materialet også en vandtæt membran. Derfor kan du sagtens anvende materialet som gulv på blandt andet badeværelset eller i køkkenet.

Rul til toppen