Værtindegave hun vil elske

Står du og mangler inspiration til en værtindegave, så har vi nedenfor samlet lidt inspiration til den stilbevidste kvinde – men mange der ikke falder inden for denne kategori ville nok også blive begejstret.

Finder du ikke den rette gave i denne guide, kan du altid gå ind på gaverummet.dk og finde hundredevis af andre gaveideer, eller måske en lækker gavekurv. De har mange typer gavekurve, alt fra Gin og Tonic gavekurve til wellness, god bedring og meget andet.

3 forslag til værtindegaven

 

1.

En lidt mere vovet, men helt igennem stilsikker gave kunne være et mundblæste glas fra Anna von Lipa. Anna von Lipa er ejet af et dansk par, der får produceret deres smukke produkter i Böhmen, Tjekkiet. Alle produkterne fra dem gennemgår en længere produktion før det kan stå færdigfremstillet, hvilket betyder at der er lagt mange kræfter i detaljerne.  Der findes mange forskellige Anna von Lipa produkter der kunne være en potentiel gave f.eks.:

  • Anna von Lipa Tapasskål – Apricot til kun 159,-. En sød glasskål der kan anvendes til tapas (eller lige hvad du ønsker at anvende den til).
  • Anna Von Lipa Vandglas Kate Tumbler – i pastelfarver. Du får 6 stk. for 599 kr. Det er en gave som vil klæde de fleste middagsborde.
  • Den smukke krystal glaskande, Lipa Swirl Kande – Krystal, der indeholder 2 liter. Den fås i forskellige farver til 569 kr.

 

2.

Vil du hellere given en gave der kan spises, kunne du f.eks. give en ’Kurven til den søde tand’. Det er en gavekurv til 300 kr. som indeholder en lang række lækkerier fra forskellige danske producenter. På skrivende tidspunkt indeholder kurven:

1 x Friis-Holm mix chokolade 12 x 5 g

1 x Karamelleriet – flødekarameller – 120g

1 x Baru – Marshmallows Dark Chocolate Raspberry 120 gr.

1 x Lakridseriet – Reykjavik lakrids med chokolade

1 x Wally & Whiz vingummi hyldeblomst m. blåbær

1 x Wally & Whiz vingummi lime m. sur citron

Kurvens indhold kan dog løbende udskiftes, så tjek hvad der er i gavekurven lige nu på gaverummet.dk

 

Er modtager til stor fan af lakrids kan du også give lækker lakrids fra Bagsværd lakrids . Bag Bagsværd lakrids er Søren Beier og Morten Kornbech Larsen. Bagsværd Lakrids er lækker lakrids i verdensklasse, som kan fås i varianterne classic, sød lakrids, salmiak, chili, mynte samt ingefær.  Du kan f.eks. købe den helt store Bagsværd samling hvor du får 8 forskellige varianter for under 500 kr. Du får:

1 x Bagsværd Lakrids, Chili

1 x Bagsværd Lakrids – Lys Symfoni, 4 stk

1 x Bagsværd Lakrids, Classic

1 x Bagsværd Lakrids, Ingefær

1 x Bagsværd Lakrids, Mynte

1 x Bagsværd Lakrids, Salmiak

1 x Bagsværd Lakrids, Sød

1 x Bagsværd Lakrids – Hindbær

Er dette lidt for meget lakrids, kan du selvfølgelig også købe bare en enkelt pakke lakrids, f.eks. med mynte smag.

 

Rul til toppen